duminică, 31 martie 2013

Planul de marketing Stiforp


Devii membru activ inscriindu-te gratuit de pe link-ul urmator:
http://venit_pasiv.stiforptour.com/
 
 Apoi, incepi campania ta de promovare a afacerii. Pentru fiecare persoana activa adusa te tine vei primi in cont 25$, persoanele aduse de cele invitate de tine iti vor aduce cate 2$ si tot asa… Platile se fac automat in fiecare miercuri,  fara sa mai faci vreo solicitare banii sunt adaugati in cont!
  Atunci cand vorbim despre planul de compensare, Stiforp ofera 4 modalitati de obtinere a unor venituri, fiecare dintre ele prezentata in mod succint in continuare.
1. Powerline Bonus – reprezinta bonusul de inscriere conform planului de mai jos: (suma totala: 4$, iti va fi imediat varsata in cont)


2. Fast start bonus – pentru fiecare membru pe care il aduci in afacere, primesti 25 $. (presupunand ca reusesti sa convingi 10 persoane sa devina membri activi, vei primi un bonus de 250$ !). La aceasta suma se vor adauga si cate 2$ pentru a doua generatie, adica fiecare inscris de oamenii adusi de tine si, cate 1 $ pentru a treia generatie. In plus daca devi membru de 4 sau 5 stele, mai primesti cate 1$ pentru fiecare membru din ramura ta. Mai jos este schitat si planul:

Acest bonus este usor de calculat. Daca inrolezi pe cineva vei primi 25$. Daca acea persoana (a doua generatie) inroleaza noi membri, tu vei primi 2$ fast bonus. Daca si acea persoana (a treia generatie) inscrie la randul ei alta persoana, vei primi inca un 1$ fast bonus. Si asa mai departe pana la al 5-elea nivel de sub tine. Imaginea urmatoare constituie un mic examplu:

Exemplu: sa presupunem ca ai ajuns deja membru de rangul 5 (5 Star). In aceasta situatie lucrurile se vor derula in felul urmator:
1. Ai inrolat 10 persoane, asa ca vei primi 10X25$=250$ ca si fast bonus
2. Cei 10 oameni inrolati de tine, aduc la randul lor cate 5 persoane fiecare si vom avea atunci 10X5=50 persoane. Deci pentru a doua linie de sub tine vei primi 50X2$=100$
3. In cea de-a treia linie vor fi 150 de membri noi. Pentru fiecare vei avea inca 1$ bonus, ceeace inseamna 150$
4. Deoarece esti membru de rangul 5, vei primi aditional 2$ pentru linia a patra si a cincea (210$+210$)
Deci, fast start bonusul tau din aceasta luna va fi de 920$ dar, nu uita acesta este doar unul din cele 4 bonusuri!
3. Matricea comisioanelor – Dupa ce iti consolidezi pozitia de lider pe rangul tau, ti se atribuie propriul tau centru de afaceri in super MATRICEA 2×14 si vei primi cate un mic comision pentru fiecare membru care se afla situat sub tine. Avand in vedere ca sute de oameni se alatura saptamanal afacerii STIFORP, ideea este aceea de a-ti consolida pozitia cat mai rapid, pentru ca toti cei care se inscriu ulterior se vor afla sub tine in lista. Bonusul acesta nu este mare dar, cu cat esti mai sus in ierarhie, cu atat cresc si comisioanele.
Este foarte important sa intelegi cum ajung oamenii in liniile de sub tine. In imaginea urmatoare poti observa modul de pozitionare si de completare a liniilor matricei. Atunci cand sponsorul tau (cel care te-a inrolat) isi completeaza prima sa linie de nivel, fiecare persoana noua, recrutata atat de el cat si de cei care se situeaza deasupra lui, vor fi plasate pe nivelurile de sub tine (“spillover” = atunci cand cineva care nu este inrolat de tine va fi plasat in linia de sub tine).

Trebuie remarcat insa faptul ca matricea ta incepe sa se dezvolte din interiorul matricei sponsorului tau astfel ca, la completarea acesteia contribuie si:
- sponsorul (cel care te-a inrolat),
- persoanele situate deasupra ta (inrolate de sponsor anterior tie),
- persoana ta, prin inrolarile facute (contribuind si la matricea celor de sub tine),
- cei inrolati de tine
De aceea matricea are sanse de a fi completata foarte rapid.Iata cum se prezinta in aceasta situatie sistemul:


Valoarea acestui bonus va depinde de cate niveluri complete ai deja (din cele 14 posibile). Toate comisioanele sunt calculate la abonamentul de 9,95$ pe luna. Exemplu:

La primul nivel vei avea doar 2 persoane, deci comisionul tau va fi 2,5%, deci: 2 x 9,95$ = 0,50$
Cel de-al doilea nivel iti va aduce: 2,5% of 4 x 9,95$ = 1$
Al treilea: 2,5% of 8 x 9,95$ = 2$
Si asa mai departe pana la nivelul 14 (in raport cu rangul pe care l-ai dobandit)
Atunci cand ti-ai completat matricea ta 2 x 12 Matrix, vei avea 2.047,50$.
4. Matching bonus. Dupa toate bonusurile de pana acum, acesta este cel mai important pentru membrii care s-au decis sa lucreze.

Pentru fiecare persoana inrolata de tine vei primi 50% din comisioanele primite de aceasta. De exemplu, daca ai inrolat personal 4 persoane si fiecare a realizat 800$, vei avea si tu 50% (4X800$=3200$), adica 1600$ pe luna. In functie de rangul pe care l-ai dobandit, vei avea in plus 20% pentru linia a doua si asa mai departe, conform tabelului de mai sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu