duminică, 31 martie 2013

Ce este Stiforp?




Stiforp este o companie americana prezenta pe piata marketingului online de cativa ani buni,dar care si-a inceput activitatea sub aceasta forma din iulie 2011  si care la momentul actual are sute de mii de membri activi(platitori) si  milioane de membri preinscrisi.

Este considerata afacerea cu cea  mai rapida crestere pe piata afacerilor online.

Compania oferă "pretioase" produse (materiale ) digitale ce sunt valoroase pentru orice companie de network marketing si nu numai , dar si pentru persoanele ce vor un trai mai decent , si le distribuie prin web marketing!
În Romania, compania  este noua asa ca vei fi unul dintre primii colaboratori! Profita  - Acest program este ceva complet unic pentru țara noastră, aș spune aproape necunoscut!


Deci tu esti unul dintre primii oameni ce aud despre această oportunitate de afaceri, și chiar dacă nu te-ai ocupat cu ceva similar, nu este ceva greu ,eu si echipa de vis si te vom ajuta sa pornesti , va fi cu siguranță un success mare aflindu-te printre primele personae , in primele niveluri ale unei companii!

 Echipa noastra este una din echipele cu cea mai mare si rapida rata de crestere din companie si sunt convins 100% ca fiecare nou membru ce se alatura are succesul garantat ! Noi avem cel mai bun sistem de informare a celor interesati si instruire a noilor membri , cel mai bun serviciu de ajutor capabil sa rezolve orice problema legata de companie , cele mai bune unelte de promovare , sisteme gata concepute si tot ce ai nevoie ca si TU sa gasesti dupa atatea cautari SUCCESUL in aceasta minunata industrie !

 Ce are Siforp diferit de celelalte companii?
Are doua elemente fundamentale care ar trebui sa se gaseasca in toate afacerile pentru a avea profit si automat continuitate:
I-Are un produs de valoare care poate fi folosit chiar si in afacerile proprii care sa ajute la dezvoltarea acesteia.
1.Landing Page Setup
2.Video Spokesperson on Your Site
3.Interactive Flash Movie Presentations
4.Lead Capture Pages
5.Autoresponders
6.My Business Contacts
7.My Traffic Rotator
8.Banner Ads & More
9.Webinars
10.Conference Call Bridges
Alte companii  ofera spre vanzare instrumente similare la un pret total de  peste 3.000 USD! Stipforp le ofera GRATUIT membrilor activi.

II-Are un plan de compensare foarte bine pus la punct care ajuta pe cei activi  sa faca bani rapid,cat si pe cei care nu au timp  sau nu sunt facuti pentru a recruta alte persoane dar care de asemenea  pot ajunge la 2047,5$ pe luna FARA A INSCRIE NICI O PERSOANA.



Cat costa?
Pare o suma  modica pe langa produsul  oferit si mai ales la oportunitatea de a castiga minim  2000$ pe luna  chiar o suma destul de mica , aproape neinsemnata as putea spune.
Abonamentul lunar este de 9,95$,iar la activare se plateste 40$ o singura data la inscriere.

De ce să te alături echipei noastre?

Îţi place să interacţionezi cu ceilalţi;
Vrei să evoluezi, personal şi/ sau în afaceri;
Vrei să faci parte dintr-o comunitate diversă şi dinamică;
Îţi place ideea de multiculturalitate şi acces la oportunităţi variate;
Doreşti să te implici în comunitate şi să ai vizibilitate;
Cauţi sau ai de oferit resurse (idei, bani, oameni, spaţiu, cunoştinţe, motivaţie, feedback relevant);
Cochetezi cu ideea de antreprenoriat;
Vrei să îţi faci noi clienţi, furnizori, prieteni.
http://Venit_Pasiv.STIFORPTour.com/

Un comentariu: